De Greef, Comedy & Drinks, Fabian Franciscus met try-out van Kleine Wereld (2020)

De Greef, Comedy & Drinks, Fabian Franciscus met try-out van Kleine Wereld

03-08-2020
UITVERKOCHT Voorjaar 2019 stond Fabian Franciscus in een uitverkocht Floralis met Vlafeest. 24 april 2020 doet Fabian een try-out van zijn nieuwe programma voor een klein publiek in De Greef. Over Kleine Wereld Lekker gezellig toch, die sessies bij de psycholoog? Of ja, dat moet je natuurlijk wel ‘coaching’ noemen, want dat klinkt zo lekker sportief. En dan help het stiekem ook nog eens allemaal. Of althans, op bepaalde vlakken en op sommige dagen wat meer dan op de vermoeiende andere dagen. Toch was het vroeger soms ook wel fijn, om lekker altijd alleen in mijn eigen kleine autistische wereldje te zitten. Met fobieën enzo. Makkelijk ook wel; ik kende iedereen daar en was het vooral vaak met mezelf eens. Dat zei ik dan ook tegen mezelf, hardop. Vooral op straat of als ik aan het fietsen was tussen mensen die zulke malligheid maar wat slecht begrepen. Maar vaak was het ook best wel benauwd en restrictief, zo'n kleine wereld. Dus toch doorzetten dan maar! En zeker niet als enige. Want het is inmiddels über hip om in therapie te gaan. Voor wat voor reden dan ook. En niet geheel onterecht trouwens, want soms is het hilarisch. Voor zij die ook ooit ‘coaching’ hebben gehad, zal ‘Kleine Wereld’ vol zitten met herkenbare (en soms wat minder herkenbare) avonturen bij de psycholoog. De voorstelling gaat over mijn strijd om mijn eigen ‘kleine wereld’ zo nu en dan eens te verlaten. Mocht je nog nooit een ‘coach’ hebben gehad hoef je je geen zorgen te maken; ik weet voor iedereen wel een reden te vinden waarom je dat zeker ook zou moeten doen! Regie Pieter Bouwman Locatie De Greef, Ruishornlaan 21 Lisse Aanvang 20.45 uur. Entree 10 euro.

Regisseur De Greef, Comedy & Drinks, Fabian Franciscus met try-out van Kleine Wereld

Onbekend

Schrijvers De Greef, Comedy & Drinks, Fabian Franciscus met try-out van Kleine Wereld

Onbekend

Cast De Greef, Comedy & Drinks, Fabian Franciscus met try-out van Kleine Wereld

Onbekend

De Greef, Comedy & Drinks, Fabian Franciscus met try-out van Kleine Wereld

Wil jij weten waar De Greef, Comedy & Drinks, Fabian Franciscus met try-out van Kleine Wereld op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Greef, Comedy & Drinks, Fabian Franciscus met try-out van Kleine Wereld draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Greef, Comedy & Drinks, Fabian Franciscus met try-out van Kleine Wereld informatie

Benieuwd waar De Greef, Comedy & Drinks, Fabian Franciscus met try-out van Kleine Wereld over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Greef, Comedy & Drinks, Fabian Franciscus met try-out van Kleine Wereld. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Greef, Comedy & Drinks, Fabian Franciscus met try-out van Kleine Wereld al heeft ontvangen.

De Greef, Comedy & Drinks, Fabian Franciscus met try-out van Kleine Wereld trailer

Benieuwd of De Greef, Comedy & Drinks, Fabian Franciscus met try-out van Kleine Wereld iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Greef, Comedy & Drinks, Fabian Franciscus met try-out van Kleine Wereld jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Greef, Comedy & Drinks, Fabian Franciscus met try-out van Kleine Wereld kunt kijken!