De Greef, Comedy & Drinks. Thijs Kemperink

De Greef, Comedy & Drinks. Thijs Kemperink

Samen met Youth Bollenstreek en Bescal organiseert Stichting Theater Floralis een nieuw concept voor jongeren in De Greef. De Greef, Comedy & Drinks Gegarandeerd kwaliteit, betaalbaar en de bar blijft tot 1:00 uur geopend. De Greef wordt omgetoverd naar een echte club-setting met zitjes en barkrukken, dus dat betekent ook een beperkt aantal plekken. Slechts 80 bezoekers per keer. Vrijdag 25 oktober staat Thijs Kemperink in De Greef. “Wel eens een authentieke representant van Twente gezien?..... Een suggestie: neem Thijs Kemperink serieus,” opende de vier-sterren recensie van het Dagblad van het Noorden. “Kemperink steunt als geboren verteller op een strak naturel,” werd er daarnaast geschreven. Thijs is een rasechte verhalenverteller, geboren en getogen Tukker, en maakte met zijn laatste programma ook naam in de rest van Nederland. Met zijn authentieke persoonlijkheid en programma’s over alledaagse thema’s verpakt in grappen en verhalen overtuigde hij stad voor stad, dorp voor dorp. Over ‘Eerlijk duurt het kortst!’: Thijs weet eindelijk wat hij wil: eerlijk zijn! Een eerlijke prijs betalen, een eerlijke mening hebben en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen. Kan je liefhebben, een relatie aangaan of de avond gezellig houden als je altijd eerlijk bent? Is liegen niet veel beter soms? Brengt dat je niet veel verder? Is de auto van de buurman wel zo mooi als hij tegen hem zei? Of de kleding van zijn zus? Als Thijs echt eerlijk is, dan is zijn vrouw……. Thijs twijfelt. Gaat hij de hele avond eerlijk zijn of wordt het een ode aan de leugen? Liegen is leuker, maar eerlijk duurt het langst. Eén ding is zeker niet gelogen. Thijs is oprecht blij dat u deze avond samen met hem komt beleven. Eerlijk waar! De pers over Thijs Kemperink: “Dankzij zijn open blik en brede glimlach is de sfeer direct goed. Mensen roepen hardop zijn grapjes na, geven antwoord op zijn retorische vragen en bulderen om zijn kwinkslagen en mopjes.” (Theaterkrant) “Thijs Kemperink ontroerend en grappig in ‘Bonje’” en “Kemperink weet zijn publiek de hele voorstelling moeiteloos te boeien.” (★★★★ Meppeler Courant) “…verrassend geestig in spel en mimiek” (DvhN) Aanvang 20.30 uur. Entree 10 euro. Locatie; De Greef, Ruishornlaan 21 Lisse

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van De Greef, Comedy & Drinks. Thijs Kemperink

Helaas draait De Greef, Comedy & Drinks. Thijs Kemperink niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 25-01-2020.

De Greef, Comedy & Drinks. Thijs Kemperink

Wil jij weten waar De Greef, Comedy & Drinks. Thijs Kemperink op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Greef, Comedy & Drinks. Thijs Kemperink draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Greef, Comedy & Drinks. Thijs Kemperink informatie

Benieuwd waar De Greef, Comedy & Drinks. Thijs Kemperink over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Greef, Comedy & Drinks. Thijs Kemperink. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Greef, Comedy & Drinks. Thijs Kemperink al heeft ontvangen.

De Greef, Comedy & Drinks. Thijs Kemperink trailer

Benieuwd of De Greef, Comedy & Drinks. Thijs Kemperink iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Greef, Comedy & Drinks. Thijs Kemperink jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Greef, Comedy & Drinks. Thijs Kemperink kunt kijken!