De grote boze vos en andere verhalen

De grote boze vos en andere verhalen

80 minuten
Kortefilmcompilatie van drie verhalen die zich afspelen in en rond een boerderij op het platteland. De dieren moeten afrekenen met grote uitdagingen.

Geregisseerd door

Benjamin Renner

Patrick Imbert

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van De grote boze vos en andere verhalen

De grote boze vos en andere verhalen

Wil jij weten waar De grote boze vos en andere verhalen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De grote boze vos en andere verhalen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De grote boze vos en andere verhalen informatie

Benieuwd waar De grote boze vos en andere verhalen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De grote boze vos en andere verhalen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De grote boze vos en andere verhalen al heeft ontvangen.

De grote boze vos en andere verhalen trailer

Benieuwd of De grote boze vos en andere verhalen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De grote boze vos en andere verhalen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De grote boze vos en andere verhalen kunt kijken!