https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/218185-dde1d434192eb24d3904a503edfe0271656488db/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Grote Poppenkast Film (2024)

AL
De Grote Poppenkast Film is een film vol magie, muziek, grappige en spannende momenten die je zeker een glimlach zullen bezorgen!

De Grote Poppenkast Film

AL
60 minuten 07-01-2024

Filmposter De Grote Poppenkast Film

De Grote Poppenkast Film is een film vol magie, muziek, grappige en spannende momenten die je zeker een glimlach zullen bezorgen!

In de betoverende wereld van De Grote Poppenkast Film gaan de deuren open naar een magische plek in de bioscoop, waar alles mogelijk is. Hakim Traïdia (Sesamstraat) en zijn vrienden nemen je mee in de wonderlijke wereld van de poppenkast: een onvergetelijk avontuur vol lachen, meezingen en belangrijke levenslessen. We maken kennis met Imperia, de strenge maar rechtvaardige burgemeester van de poppenkast, Keck, de dappere politieagent, Flinky, de ondeugende jongen, Pipa, het lieve en pittige meisje, Spokus de goochelaar, en Pup de Puppie, een schattige hondje dat niet durft te blaffen maar wel kan brullen als een leeuw. De film dompelt kinderen onder in spannende thema’s zoals ruzie, spelen, op vakantie gaan, en jarig zijn, allemaal op een manier die zowel vermakelijk als leerzaam is. Bovendien komt de magie écht tot leven door de aanwezigheid van kinderen die tussendoor actief en enthousiast deelnemen aan de voorstelling. De Grote Poppenkast Film is een film vol magie, muziek, grappige en spannende momenten die je zeker een glimlach zullen bezorgen!

Bekijk het aanbod van De Grote Poppenkast Film

De Grote Poppenkast Film De Grote Poppenkast Film De Grote Poppenkast Film De Grote Poppenkast Film De Grote Poppenkast Film De Grote Poppenkast Film
Filmposter Filmposter De Grote Poppenkast Film

Regisseurs De Grote Poppenkast Film

Jan Morriën

Brian de Vore

Schrijvers De Grote Poppenkast Film

Jan Morriën

Cast De Grote Poppenkast Film

Hakim Traidia

Filmagenda van De Grote Poppenkast Film

De Grote Poppenkast Film

Wil jij weten waar De Grote Poppenkast Film op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Grote Poppenkast Film draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Grote Poppenkast Film informatie

Benieuwd waar De Grote Poppenkast Film over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Grote Poppenkast Film. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Grote Poppenkast Film al heeft ontvangen.

De Grote Poppenkast Film trailer

Benieuwd of De Grote Poppenkast Film iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Grote Poppenkast Film jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Grote Poppenkast Film kunt kijken!