https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/163153-cd0c0d463b659b1a06c14ac2b1536eb728d1627b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Grote Sinterklaasfilm (2020)

AL
De enige echte Sinterklaas en de Pieten zijn terug in de Grote Sinterklaasfilm! Vanaf 7 oktober in de bioscoop.

Bekijk trailer

De Grote Sinterklaasfilm

AL
73 minuten 07-10-2020

Filmposter De Grote Sinterklaasfilm

De enige echte Sinterklaas en de Pieten zijn terug in de Grote Sinterklaasfilm! Vanaf 7 oktober in de bioscoop.

De Sint en de Pieten zijn terug in de Grote Sinterklaasfilm! Sinterklaas en de Pieten zitten met een groot probleem, het kasteel van Sinterklaas staat namelijk op instorten en moet gesloopt worden. Daarom moeten Sinterklaas en de Pieten noodgedwongen op de camping logeren. Zelfs Hugo Hogepief zit met de handen in het haar, want geen kasteel betekent geen cadeautjes en pepernoten voor de kinderen. Al doen Kim Kado, Marco Marsepein en Willem Wortel nog zo hun best, het Sinterklaasfeest lijkt bijna in de soep te vallen. Maar staat het kasteel van Sinterklaas wel écht op instorten of is het een sluw plan van Stan & Olivier? Kikkie en Paco vertrouwen de boel niet en gaan op onderzoek uit. Lukt het hen om het Sinterklaasfeest te redden?
De Grote Sinterklaasfilm De Grote Sinterklaasfilm De Grote Sinterklaasfilm De Grote Sinterklaasfilm De Grote Sinterklaasfilm De Grote Sinterklaasfilm
Filmposter Filmposter De Grote Sinterklaasfilm

Regisseur De Grote Sinterklaasfilm

Lucio Messercola

Schrijvers De Grote Sinterklaasfilm

Trui van der Berg

Cast De Grote Sinterklaasfilm

Chris Tates
Bram van der Vlugt
Filip Bolluyt
Ailbhe Duffy
Erica Terpstra
Giovanni Caminita
Joshua Albano
Lennart Lemmens
Wes Mutsaars

De Grote Sinterklaasfilm

Wil jij weten waar De Grote Sinterklaasfilm op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Grote Sinterklaasfilm draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Grote Sinterklaasfilm informatie

Benieuwd waar De Grote Sinterklaasfilm over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Grote Sinterklaasfilm. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Grote Sinterklaasfilm al heeft ontvangen.

De Grote Sinterklaasfilm trailer

Benieuwd of De Grote Sinterklaasfilm iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Grote Sinterklaasfilm jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Grote Sinterklaasfilm kunt kijken!