https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/215217-0628de9305c5aa449c794d905e2d514a5761ce5a/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond (2023)

AL
Sinterklaas wil zijn verjaardag royaal vieren. Wanneer Robbie, die op vijf december jarig is, hoort van de grote plannen van de Sint wordt hij woedend. Zal het Robbie lukken pakjesavond te dwarsbomen of kunnen de pieten het feest redden?

De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond

AL
79 minuten 04-10-2023

Filmposter De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond

Sinterklaas wil zijn verjaardag royaal vieren. Wanneer Robbie, die op vijf december jarig is, hoort van de grote plannen van de Sint wordt hij woedend. Zal het Robbie lukken pakjesavond te dwarsbomen of kunnen de pieten het feest redden?

In De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond wil Sinterklaas zijn verjaardag royaal vieren. Hij komt dit jaar namelijk voor de honderdste keer naar Nederland en dat is reden voor een groot feest. Zo wil hij dat ieder kind in Nederland dit jaar een extra cadeautje krijgt. Tegelijkertijd willen de Pieten Sinterklaas verrassen met een groot feest met als hoogtepunt een speciaal optreden van één van Nederlands bekendste artiesten. Robbie Reuzel die ook op vijf december jarig is, hoort van de grote plannen van de Sint en wordt woedend. Het is tenslotte niet de eerste keer dat zijn verjaardag wordt verknald door pakjesavond. Hij verzint een list om Sinterklaas uit te schakelen en maakt hiervoor onder andere misbruik van diens geestige buurvrouw. Zal het Robbie Reuzel lukken pakjesavond te dwarsbomen of ruiken de Pieten onraad en kunnen ze het Sinterklaasfeest redden?

Bekijk het aanbod van De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond

Regisseur De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond

Lucio Messercola

Schrijvers De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond

Onbekend

Cast De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond

Robert ten Brink
Martin van Waardenberg
Janny van der Heijden
Martien Meiland
Eva Jinek
Rene Froger
Wesley Mutsaars
Sara Robben
Chris Tates
Okke Verberk
Giovanni Caminita
Stef de Reuver

Filmagenda van De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond

De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond

Wil jij weten waar De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond informatie

Benieuwd waar De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond al heeft ontvangen.

De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond trailer

Benieuwd of De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond kunt kijken!