https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/202478-acfe1ff04b235e6df9afa5e5ac3326a664efbe6b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis (2023)

AL
Hugo Hogepief krijgt de belangrijke taak om de sleutels, die toegang geven tot de speelgoedkluis, te bewaren voor Sinterklaas. Maar wanneer de gemeneriken Mats en Peer dit horen, ontvoeren ze hem en komt pakjesavond in gevaar.

De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis

AL
70 minuten 04-10-2023

Filmposter De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis

Hugo Hogepief krijgt de belangrijke taak om de sleutels, die toegang geven tot de speelgoedkluis, te bewaren voor Sinterklaas. Maar wanneer de gemeneriken Mats en Peer dit horen, ontvoeren ze hem en komt pakjesavond in gevaar.

In de nieuwste muzikale familiefilm De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis krijgt Hugo Hogepief de belangrijke taak om op de sleutelring van Sinterklaas te passen. Deze ring geeft toegang tot de kluis waarin alle cadeautjes voor pakjesavond liggen. Maar wanneer hij ongelukkig ten val komt, weet Hugo niet meer wie of waar hij is. Twee gemeneriken Mats (Jan Versteegh) en Peer(Richard Groenendijk) krijgen hier lucht van en ontvoeren Hugo. Een grote ramp dreigt, want zonder sleutelring kan de kluis niet geopend worden. De Pieten hebben maar één missie en zetten alles op alles om Hugo Hogepief terug te vinden en pakjesavond te redden! Ook in dit nieuwe avontuur spelen Robert ten Brink (adviseur van Sinterklaas) en Martien Meiland (kasteelheer) een rol. Nieuw zijn de rollen van Jan Versteegh en Richard Groenendijk als de gemene broers Prof en Peer. Ook de razend populaire Party Piet Pablo doet weer mee, evenals Marco Marsepein, Bennie Taaitaai, Kim Cadeau en Willem Wortel. De vorige Grote Sinterklaasfilm was een groot succes en was met meer dan 200.000 bezoekers de meeste geliefde Sinterklaasfilm van 2021. Net als vorig jaar zit De Grote Sinterklaasfilm ook dit jaar boordevol met grappige momenten en nieuwe, vrolijke liedjes. Leuk voor jong en oud

Bekijk het aanbod van De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis

Regisseur De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis

Lucio Messercola

Schrijvers De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis

Onbekend

Cast De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis

Robert ten Brink
Richard Groenendijk
Jan Versteegh
Martien Meiland

Filmagenda van De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis

De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis

Wil jij weten waar De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis informatie

Benieuwd waar De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis al heeft ontvangen.

De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis trailer

Benieuwd of De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis kunt kijken!