De Grote Sinterklaasfilm incl. Meet & Greet (2023)

De Grote Sinterklaasfilm incl. Meet & Greet

09-12-2023
Het is eindelijk zover, Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer gearriveerd in Nederland. En op zondag 26 november brengen ze een bezoek aan Landvast. Combineer je filmbezoekje met een Meet en Greet. Sinterklaas is deze middag van 14 tot 16 uur bij ons op visite. Dus je kunt na afloop van de film of voorafgaand aan de film bij hem langs om je verlanglijstje in te leveren. In De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond wil Sinterklaas zijn verjaardag royaal vieren. Hij komt dit jaar namelijk voor de honderdste keer naar Nederland en dat is reden voor een groot feest. Zo wil hij dat ieder kind in Nederland dit jaar een extra cadeautje krijgt. Tegelijkertijd willen de Pieten Sinterklaas verrassen met een groot feest met als hoogtepunt een speciaal optreden van één van Nederlands bekendste artiesten. Robbie Reuzel die ook op vijf december jarig is, hoort van de grote plannen van de Sint en wordt woedend. Het is tenslotte niet de eerste keer dat zijn verjaardag wordt verknald door pakjesavond. Hij verzint een list om Sinterklaas uit te schakelen en maakt hiervoor onder andere misbruik van diens geestige buurvrouw. Zal het Robbie Reuzel lukken pakjesavond te dwarsbomen of ruiken de Pieten onraad en kunnen ze het Sinterklaasfeest redden?

Regisseur De Grote Sinterklaasfilm incl. Meet & Greet

Lucio Messercola

Schrijvers De Grote Sinterklaasfilm incl. Meet & Greet

Onbekend

Cast De Grote Sinterklaasfilm incl. Meet & Greet

Robert ten Brink
Martin van Waardenberg
Janny van der Heijden
Martien Meiland
Eva Jinek
Rene Froger
Wesley Mutsaars
Sara Robben
Chris Tates
Okke Verberk
Giovanni Caminita
Stef de Reuver

De Grote Sinterklaasfilm incl. Meet & Greet

Wil jij weten waar De Grote Sinterklaasfilm incl. Meet & Greet op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Grote Sinterklaasfilm incl. Meet & Greet draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Grote Sinterklaasfilm incl. Meet & Greet informatie

Benieuwd waar De Grote Sinterklaasfilm incl. Meet & Greet over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Grote Sinterklaasfilm incl. Meet & Greet. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Grote Sinterklaasfilm incl. Meet & Greet al heeft ontvangen.

De Grote Sinterklaasfilm incl. Meet & Greet trailer

Benieuwd of De Grote Sinterklaasfilm incl. Meet & Greet iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Grote Sinterklaasfilm incl. Meet & Greet jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Grote Sinterklaasfilm incl. Meet & Greet kunt kijken!