https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/187852-4bb3b2d2d7135b59721a3c9856d8015eb54b98da/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje (2021)

AL

Bekijk trailer

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje

AL
75 minuten 06-10-2021

Filmposter De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje

Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

Regisseur De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje

Lucio Messercola

Schrijvers De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje

Onbekend

Cast De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje

Chris Tates
Pamela Teves
Stef de Reuver
Filip Bolluyt
Wesley Mutsaars
Noraly Beyer
Robert ten Brink
Giovanni Caminita
Joshua Albano
Martien Meiland
Meester Jesper
Party Piet Pablo
Sara Robben
Lennart Driesen

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje

Wil jij weten waar De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje informatie

Benieuwd waar De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje al heeft ontvangen.

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje trailer

Benieuwd of De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje kunt kijken!