https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/203757-47edd7e75afb8889d71fb137baa3ed834a40fe2e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Grote Speurtocht naar Kapitein Opa (2022)

6
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

De Grote Speurtocht naar Kapitein Opa

6
76 minuten 12-10-2022

Filmposter De Grote Speurtocht naar Kapitein Opa

Een spannend animatie-avontuur voor het hele gezin! Anderson & Nielson hebben een goed leven in de tunnel: ze vullen hun dagen met liedjes zingen, jam eten en elkaar plagen. Op een dag krijgen ze bezoek van een conducteur. Ze is heel streng en ze wil dat ze direct vertrekken. Anderson & Nielson bedenken een plan: De opa van Nielson, de legendarische Kapitein Opa kan hen vast redden! Anderson & Nielson beginnen aan een wild avontuur om Kapitein Opa te vinden en hun thuis in de tunnel te redden. Hun grote speurtocht brengt de vrienden naar de meest bizarre plekken, zoals de Noordpool, het tropische zuiden en zelfs hemelse hoogten! Waar ze ook reizen, ze komen telkens in de problemen: of het nu gaat om hongerige ijsberen, agressieve engeltjes of andere uitdagingen. Maar dan blijkt dat hulp dichterbij is dan ze beseffen. Het leeft in de tunnel, heeft honderd koppen en meer dan veertien poten...

Regisseurs De Grote Speurtocht naar Kapitein Opa

Rune Spaans

Gunhild Enger

Schrijvers De Grote Speurtocht naar Kapitein Opa

Onbekend

Cast De Grote Speurtocht naar Kapitein Opa

Simon Zwiers
Nordin de Moor
Milan van Weelden
Philippe Bernaerts
Edna Kalb
Patty Paff

Filmagenda van De Grote Speurtocht naar Kapitein Opa

De Grote Speurtocht naar Kapitein Opa

Wil jij weten waar De Grote Speurtocht naar Kapitein Opa op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Grote Speurtocht naar Kapitein Opa draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Grote Speurtocht naar Kapitein Opa informatie

Benieuwd waar De Grote Speurtocht naar Kapitein Opa over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Grote Speurtocht naar Kapitein Opa. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Grote Speurtocht naar Kapitein Opa al heeft ontvangen.

De Grote Speurtocht naar Kapitein Opa trailer

Benieuwd of De Grote Speurtocht naar Kapitein Opa iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Grote Speurtocht naar Kapitein Opa jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Grote Speurtocht naar Kapitein Opa kunt kijken!