De Gruffalo

De Gruffalo

52 minuten 25-05-2020

Recensies De Gruffalo

De Gruffalo is een prachtige geanimeerde verfilming van het bekende gelijknamige prentenboek. Wie is die Gruffalo nu eigenlijk? En bestaat hij echt? In een voor kleine kinderen spannende korte film zien we de kleine muis bedreigd worden door gevaarlijke dieren in het bos. Die zien in hem een heerlijk muizenhapje. Maar dan komt de muis met het verhaal over de gruwelijke Gruffalo. Wat gebeurt er als de kleine muis de Gruffalo in levenden lijve ontmoet? NB! Niet voor bange muizen, de film is spannend! Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar

Regisseur De Gruffalo

Onbekend

Schrijvers De Gruffalo

Onbekend

Cast De Gruffalo

Onbekend

Bioscoopagenda van De Gruffalo

Helaas draait De Gruffalo niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 25-05-2020.

De Gruffalo

Wil jij weten waar De Gruffalo op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Gruffalo draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Gruffalo informatie

Benieuwd waar De Gruffalo over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Gruffalo. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Gruffalo al heeft ontvangen.

De Gruffalo trailer

Benieuwd of De Gruffalo iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Gruffalo jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Gruffalo kunt kijken!