De Helaasheid Der Dingen

De Helaasheid Der Dingen

108 minuten Drama, Komedie, Humor 2009
Metacritic: 54,1
MovieMeter: 3,62
Rotten Tomatoes 71
De jonge Gunther Strobbe groeit op in een marginale familie die leeft volgens het motto 'God schiep de dag en wij nietsnutten slepen er ons doorheen'. Aan die routine van alcohol, rokkenjagen en nietsdoen komt plots een eind als Gunther door een sociaal werkster van zijn familie wordt gescheiden en in een Internaat wordt geplaatst. Vijftien jaar later dreigt Gunther vader te worden van een ongewenst kind. Gaat hij hetzelfde lot als zijn vader tegemoet? Of kan hij wel ontsnappen aan de helaasheid der dingen?

Geregisseerd door

Felix van Groeningen

Schrijvers

Felix van Groeningen

Christophe Dirickx

Dimitri Verhulst

Cast

Valentijn Dhaenens
Wouter Hendrickx
Kenneth Vanbaeden
Koen De Graeve

Alternatieve titels

De Helaasheid Der Dingen

The Misfortunates

Bioscoopagenda van De Helaasheid Der Dingen

Helaas draait De Helaasheid Der Dingen niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2009.

De Helaasheid Der Dingen

Wil jij weten waar De Helaasheid Der Dingen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Helaasheid Der Dingen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Helaasheid Der Dingen informatie

Benieuwd waar De Helaasheid Der Dingen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Helaasheid Der Dingen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Helaasheid Der Dingen al heeft ontvangen.

De Helaasheid Der Dingen trailer

Benieuwd of De Helaasheid Der Dingen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Helaasheid Der Dingen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Helaasheid Der Dingen kunt kijken!