De ijzeren boomgaard, Het sprookje van Kerkbrugge-Langerbrugge (2021)

De ijzeren boomgaard, Het sprookje van Kerkbrugge-Langerbrugge

24 minuten 14-06-2021
Het sprookje van Kerkbrugge-Langerbrugge De ijzeren boomgaard is geschoten tijdens een drie weken durende artist-in-residence (juli 2020) in het dorpje Kerkbrugge-Langerbrugge, in de periferie van Gent, België. Dit 21e-eeuws sprookje van Kerkbrugge-Langerbrugge is gebaseerd op verhalen, anekdotes en herinneringen van haar bewoners. De Verteller neemt je mee langs deze verhalen terwijl je fragmenten van het alledaagse leven en beelden van de omgeving ziet. Een persoonlijk portret van het landschap, waarin de inwoners van het dorpje de hoofdrol spelen en werkelijkheid met fictie in elkaar worden verweven. De video-installatie toont het landschap hoe het ooit was, nu is en misschien ooit zal zijn.

Regisseur De ijzeren boomgaard, Het sprookje van Kerkbrugge-Langerbrugge

Onbekend

Schrijvers De ijzeren boomgaard, Het sprookje van Kerkbrugge-Langerbrugge

Onbekend

Cast De ijzeren boomgaard, Het sprookje van Kerkbrugge-Langerbrugge

Onbekend

Filmagenda van De ijzeren boomgaard, Het sprookje van Kerkbrugge-Langerbrugge

De ijzeren boomgaard, Het sprookje van Kerkbrugge-Langerbrugge

Wil jij weten waar De ijzeren boomgaard, Het sprookje van Kerkbrugge-Langerbrugge op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De ijzeren boomgaard, Het sprookje van Kerkbrugge-Langerbrugge draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De ijzeren boomgaard, Het sprookje van Kerkbrugge-Langerbrugge informatie

Benieuwd waar De ijzeren boomgaard, Het sprookje van Kerkbrugge-Langerbrugge over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De ijzeren boomgaard, Het sprookje van Kerkbrugge-Langerbrugge. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De ijzeren boomgaard, Het sprookje van Kerkbrugge-Langerbrugge al heeft ontvangen.

De ijzeren boomgaard, Het sprookje van Kerkbrugge-Langerbrugge trailer

Benieuwd of De ijzeren boomgaard, Het sprookje van Kerkbrugge-Langerbrugge iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De ijzeren boomgaard, Het sprookje van Kerkbrugge-Langerbrugge jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De ijzeren boomgaard, Het sprookje van Kerkbrugge-Langerbrugge kunt kijken!