Inbreker, De (1972)

6 Angst Geweld Grof taalgebruik

Inbreker, De

6 Angst Geweld Grof taalgebruik
99 minuten Misdaad, Avontuur, Thriller, Crime 1972

Recensies Inbreker, De

MovieMeter: 3,18

Filmposter Inbreker, De

Glimmie is een geroutineerde inbreker. Hij krijgt van een bankier een aanbod van 3000 gulden voor het opsporen van diens weggelopen stiefdochter. Hij en zijn maat Bonk nemen het aanbod aan. Ze ontdekken echter al gauw dat er iets niet in de haak is. De bankier blijkt een val opgezet te hebben voor het meisje. De twee inbrekers vinden het meisje en brengen haar veilig onder. Echt veilig blijkt het niet te zijn, want ze wordt met Glimmies stiletto vermoord en niemand gelooft natuurlijk dat hij het niet heeft gedaan.
Filmposter Filmposter Inbreker, De

Regisseur Inbreker, De

Frans Weisz

Schrijvers Inbreker, De

Rob du Mee

Chiem van Houweninge

Arthur Defrèsne

Cast Inbreker, De

Willeke van Ammelrooy
Rijk de Gooyer
Jon Bluming
Frits Lambrechts
Jennifer Willems
Anny de Lange

Alternatieve titels

De Inbreker

Inbreker, De

The Burglar

Filmagenda van Inbreker, De

Inbreker, De

Wil jij weten waar Inbreker, De op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Inbreker, De draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Inbreker, De informatie

Benieuwd waar Inbreker, De over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Inbreker, De. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Inbreker, De al heeft ontvangen.

Inbreker, De trailer

Benieuwd of Inbreker, De iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Inbreker, De jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Inbreker, De kunt kijken!