https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/221807-92de9c88a624d15cc1ffc6e958204809592a4f58/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Jacht op Meral Ö. (2024)

AL
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

De Jacht op Meral Ö.

AL
91 minuten 05-09-2024

Filmposter De Jacht op Meral Ö.

De Jacht op Meral Ö. is gebaseerd op aangrijpende, waargebeurde gebeurtenissen rondom het Toeslagenschandaal. Meral Öztürk wordt wanhopig als de Belastingdienst onterecht een enorme terugbetaling van €34.000 aan kinderopvangtoeslag eist. Ondanks haar protesten, wordt er van de een op de andere dag beslag gelegd op haar gehele salaris van de thuiszorg. Terwijl haar leven uit elkaar valt, ontdekt ze dat er een sociaal rechercheur in haar leven infiltreert en zich steeds indringender met haar privéleven bemoeit – variërend van een auto tracker en surveillance tot een dreigende huiszoeking naar ‘niet-geregistreerde relaties’. Terwijl ze alles zo gewoon mogelijk probeert te houden voor haar dochters Pinar en Ayse, wordt de druk steeds groter als de staat zelfs dreigt haar kinderen uit huis te plaatsen. De emotionele druk op het gezin bouwt zich op, wat Meral tot radicale keuzes dwingt om haar familie te beschermen.

Regisseur De Jacht op Meral Ö.

Stijn Bouma

Schrijvers De Jacht op Meral Ö.

Onbekend

Cast De Jacht op Meral Ö.

Gijs Naber
Dilan Yurdakul
Raymond Thiry
Olga Zuiderhoek

Filmagenda van De Jacht op Meral Ö.

De Jacht op Meral Ö.

Wil jij weten waar De Jacht op Meral Ö. op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Jacht op Meral Ö. draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Jacht op Meral Ö. informatie

Benieuwd waar De Jacht op Meral Ö. over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Jacht op Meral Ö.. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Jacht op Meral Ö. al heeft ontvangen.

De Jacht op Meral Ö. trailer

Benieuwd of De Jacht op Meral Ö. iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Jacht op Meral Ö. jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Jacht op Meral Ö. kunt kijken!