De Jeugd Van Ivan - Engels ondertiteld (2021)

De Jeugd Van Ivan - Engels ondertiteld

95 minuten 19-01-2021
In de debuutfilm van Andrei Tarkovski sluit de twaalfjarige Ivan zich, na de dood van zijn ouders, aan bij een groep partizanen om tegen de nazi’s te strijden. Winnaar van de Gouden Leeuw op het filmfestival in Venetië in 1962. Als kind kan Ivan vrijwel onopgemerkt door de vijandelijke linies breken, maar als de opdrachten te gevaarlijk worden, besluiten de partizanen van verdere inzet van Ivan af te zien. Ze willen hem een onbezorgde en ongevaarlijke kindertijd gunnen. Maar Ivan is verteerd door wraakgevoelens en weigert resoluut om het bevel van de partizanen op te volgen. Hij haalt hen over om hem nog één allerlaatste opdracht te laten uitvoeren.

Regisseur De Jeugd Van Ivan - Engels ondertiteld

Onbekend

Schrijvers De Jeugd Van Ivan - Engels ondertiteld

Onbekend

Cast De Jeugd Van Ivan - Engels ondertiteld

Onbekend

De Jeugd Van Ivan - Engels ondertiteld

Wil jij weten waar De Jeugd Van Ivan - Engels ondertiteld op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Jeugd Van Ivan - Engels ondertiteld draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Jeugd Van Ivan - Engels ondertiteld informatie

Benieuwd waar De Jeugd Van Ivan - Engels ondertiteld over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Jeugd Van Ivan - Engels ondertiteld. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Jeugd Van Ivan - Engels ondertiteld al heeft ontvangen.

De Jeugd Van Ivan - Engels ondertiteld trailer

Benieuwd of De Jeugd Van Ivan - Engels ondertiteld iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Jeugd Van Ivan - Engels ondertiteld jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Jeugd Van Ivan - Engels ondertiteld kunt kijken!