https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/179782-8852fbe44172500ff37440f5ff07167151dba7b5/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Kameleon aan de ketting (2021)

Angst Grof taalgebruik
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

De Kameleon aan de ketting

Angst Grof taalgebruik
95 minuten 30-06-2021

Filmposter De Kameleon aan de ketting

Dit keer krijgt de tweeling het wel erg zwaar als van rijkswegen wordt besloten dat de Kameleon “aan de ketting” moet. Immers, die prachtige en supersnelle boot van de broers draait op diesel en dat is verboden. Op hetzelfde moment worden er bij een Zorgboerderij in de buurt van het dorp Lenten een groot aantal dode dieren aangetroffen; en een jongen met een verstandelijke beperking Nando die beweert dat hij de dader is. Daar geloven Hielke en Sietse helemaal niets van… en samen met het punkmeisje Jossie zoeken ze naar de echte misdadigers.

Regisseur De Kameleon aan de ketting

Steven de Jong

Schrijvers De Kameleon aan de ketting

Steven de Jong

Dick van den Heuvel

Cast De Kameleon aan de ketting

Vincent Visser
Steven de Jong
Cas Jansen
Michiel Kerbosch
William Spaaij
Dominique van Vliet
Imme Gerritsen
Margreet Blanken
Sens Gerritsen
Lieke van den Akker
Meriyem Manders
Nando Liebregts
Dominique van Vliet

Filmagenda van De Kameleon aan de ketting

De Kameleon aan de ketting

Wil jij weten waar De Kameleon aan de ketting op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Kameleon aan de ketting draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Kameleon aan de ketting informatie

Benieuwd waar De Kameleon aan de ketting over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Kameleon aan de ketting. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Kameleon aan de ketting al heeft ontvangen.

De Kameleon aan de ketting trailer

Benieuwd of De Kameleon aan de ketting iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Kameleon aan de ketting jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Kameleon aan de ketting kunt kijken!