De Kleine Ijsbeer (2003)

AL

De Kleine Ijsbeer

AL
Avontuur 2003
Het ijsbeertje Lars uit de prentenboeken van Hans de Beer komt tot leven in een spannende animatiefilm. Lars leeft met zijn vrienden en familie op de Noordpool. Daar leert hij Robbie kennen, een jonge zeehond. Ze worden vrienden. De andere ijsberen vinden deze vriendschap maar niks; een zeehond is om op te eten! Gelukkig komen Lars en Robbie met behulp van de wijze walrus Walter tot een oplossing. Het avontuur voor de kleine vrienden begint pas echt als er een mysterieus zwart schip opduikt.

Regisseur De Kleine Ijsbeer

Piet de Rycker en Thilo Rothkirch

Schrijvers De Kleine Ijsbeer

Onbekend

Cast De Kleine Ijsbeer

Onbekend

Filmagenda van De Kleine Ijsbeer

De Kleine Ijsbeer

Wil jij weten waar De Kleine Ijsbeer op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Kleine Ijsbeer draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Kleine Ijsbeer informatie

Benieuwd waar De Kleine Ijsbeer over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Kleine Ijsbeer. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Kleine Ijsbeer al heeft ontvangen.

De Kleine Ijsbeer trailer

Benieuwd of De Kleine Ijsbeer iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Kleine Ijsbeer jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Kleine Ijsbeer kunt kijken!