De laatste kans (2024)

De laatste kans

22-07-2024
Hoe haal je alles uit het leven als je weet dat je nog maar één kans hebt? Deze documentaireserie volgt een aantal personages wier leven haast obsessief om die laatste kans draait. Om hun doel te bereiken moeten ze allemaal op hun eigen manier horden lopen, want er zijn genoeg obstakels op de weg die ze kunnen beletten om de eindstreep te halen. Deze voorstelling vertoont een aflevering uit documentaireserie De laatste kans.

Regisseur De laatste kans

Jurjen Blick

Schrijvers De laatste kans

Onbekend

Cast De laatste kans

Onbekend

De laatste kans

Wil jij weten waar De laatste kans op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De laatste kans draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De laatste kans informatie

Benieuwd waar De laatste kans over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De laatste kans. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De laatste kans al heeft ontvangen.

De laatste kans trailer

Benieuwd of De laatste kans iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De laatste kans jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De laatste kans kunt kijken!