De Levende Delta (2021)

De Levende Delta

52 minuten 24-06-2021
DE LEVENDE DELTA is een filmische ode aan de Zeeuwse Delta. De documentaire schetst een beeld van de gevolgen die het ingrijpen van de mens, het verloop van de seizoenen en de invloed van de getijden hebben op de ontwikkeling van de unieke leefgemeenschap onder water in de Zeeuwse Delta.

Regisseur De Levende Delta

Onbekend

Schrijvers De Levende Delta

Onbekend

Cast De Levende Delta

Onbekend

Filmagenda van De Levende Delta

De Levende Delta

Wil jij weten waar De Levende Delta op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Levende Delta draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Levende Delta informatie

Benieuwd waar De Levende Delta over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Levende Delta. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Levende Delta al heeft ontvangen.

De Levende Delta trailer

Benieuwd of De Levende Delta iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Levende Delta jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Levende Delta kunt kijken!