https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/125995-6623b61b08703a78455a7a5e1bef5278960da5cc/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Libi

12 Drugs en/of alcoholmisbruik Seks Grof taalgebruik
De Libi is een trip door Amsterdam, over jongens die groot dromen en op hun eigen manier de wereld willen veroveren.

Bekijk trailer

De Libi

12 Drugs en/of alcoholmisbruik Seks Grof taalgebruik
102 minuten Komedie 13-06-2019

Recensies De Libi

De Libi is een trip door Amsterdam, over jongens die groot dromen en op hun eigen manier de wereld willen veroveren.

De Libi is een komische roadmovie waarin je Bilal (Bilal El Mehdi Wahib), Gregg (Daniel Kolf) en Kevin (Oussama Ahammoud) vierentwintig uur lang volgt door Amsterdam. De vrienden kunnen niet wachten tot het echte leven begint - na de eindexamens gaan ze vliegen! Als een paar meisjes Bilal en Gregg uitdagen hen te ontmoeten bij een optreden van Hef in de Jimmy Woo, grijpen ze die kans met beide handen vast. Samen met Kevin zetten ze alles op alles om binnen te komen en zo te bewijzen wat ze waard zijn. De Libi is een film over ontembare levenslust en dromen van een toekomst vol mogelijkheden. Over jongeren die er alles aan doen om door de rest van de wereld gezien te worden.

Regisseur De Libi

Shady El-hamus

Schrijvers De Libi

Shady El-hamus

Jeroen Scholten van Aschat

Cast De Libi

Bilal Wahib
Danïel Kolf
Oussama Ahammoud
Vera Bulder

Alternatieve titels

De Libi

De Libi (copy)

Bioscoopagenda van De Libi

Helaas draait De Libi niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 13-06-2019.

De Libi

Wil jij weten waar De Libi op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Libi draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Libi informatie

Benieuwd waar De Libi over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Libi. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Libi al heeft ontvangen.

De Libi trailer

Benieuwd of De Libi iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Libi jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Libi kunt kijken!