De liefde begraven (2020)

De liefde begraven

06-08-2020
Wat als je, met je ex, de hond die jullie ooit samen hadden, moet begraven? In dit tragikomische liefdesverhaal met Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen zien twee ex geliefden elkaar noodgedwongen terug. De ontmoeting duurt langer dan verwacht en haalt niet alleen de fijne herinneringen, maar ook frustraties en oningevulde verlangens weer boven. Is de liefde echt voorbij? In een theaterdialoog die even confronterend als hoopgevend is, komen de twee tot nieuwe inzichten en doen ze een laatste poging om elkaar te bereiken. De liefde begraven is een soms pijnlijke dan weer hilarische theatervoorstelling over verwachtingen, onbegrip, irritaties en passie tussen exen. Zeer herkenbaar en, voor wie het wil, wellicht ook een leerschool. Het script en de regie zijn van toneel- en televisieregisseur Peter de Baan die al jarenlang het gezicht is van het tv-programma De vloer op

Regisseur De liefde begraven

Onbekend

Schrijvers De liefde begraven

Onbekend

Cast De liefde begraven

Onbekend

De liefde begraven

Wil jij weten waar De liefde begraven op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De liefde begraven draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De liefde begraven informatie

Benieuwd waar De liefde begraven over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De liefde begraven. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De liefde begraven al heeft ontvangen.

De liefde begraven trailer

Benieuwd of De liefde begraven iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De liefde begraven jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De liefde begraven kunt kijken!