De Liefhebbers

De Liefhebbers

96 minuten Drama 24-10-2019
De onderlinge relaties van vier volwassen kinderen van de familie Liefhebber komen op scherp te staan als blijkt dat hun vader zijn ziekte heeft verzwegen. Om nader tot elkaar te komen zullen ze de confrontatie met elkaar én zichzelf moeten aangaan, want zelfs onvoorwaardelijke familiebanden hebben hun grenzen.

Geregisseerd door

Anna van der Heide

Schrijvers

Marnie Blok

Cast

Guy Clemens
Jeroen Krabbé
Hadewych Minis
Theo Maassen
Huub Smit
Jelka van Houten
Beppie Melissen
Aiko Beemsterboer
Bas Keizer
Linde van der Storm
Rebecca de Nooijer
Sanne Samina Hanssen

Alternatieve titels

Shit Happens

De Liefhebbers

Bioscoopagenda van De Liefhebbers

De Liefhebbers

Wil jij weten waar De Liefhebbers op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Liefhebbers draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Liefhebbers informatie

Benieuwd waar De Liefhebbers over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Liefhebbers. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Liefhebbers al heeft ontvangen.

De Liefhebbers trailer

Benieuwd of De Liefhebbers iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Liefhebbers jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Liefhebbers kunt kijken!