De Luizenmoeder (2021)

De Luizenmoeder

29-11-2021
Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, de corona-crisis heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Met een groot themafeest voor de deur komen alle onderhuidse spanningen bovendrijven. Een nieuwe interim-directeur lijkt wat lucht te geven, maar zijn diens verregaande plannen voor digitalisering wel het beste voor de leerlingen? Wanneer de kinderen in opstand komen, bloeit er onverwacht ook nog een nieuwe liefde op. Een film vol humoristische- en herkenbare situaties op- en rondom het schoolplein van Nederlands bekendste basisschool.€9,50 // CJP €8,50 // Filmpas €7,50 Maak je filmbezoek compleet! Lunchen vooraf of na afloop van de film kan voor €19,50 voor een filmkaartje, lunch incl. consumptie. In de avond kan je genieten van een plate + consumptie, dan betaal je slechts €24,50 voor je filmkaartje en plate.

Regisseur De Luizenmoeder

Onbekend

Schrijvers De Luizenmoeder

Onbekend

Cast De Luizenmoeder

Onbekend

Filmagenda van De Luizenmoeder

De Luizenmoeder

Wil jij weten waar De Luizenmoeder op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Luizenmoeder draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Luizenmoeder informatie

Benieuwd waar De Luizenmoeder over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Luizenmoeder. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Luizenmoeder al heeft ontvangen.

De Luizenmoeder trailer

Benieuwd of De Luizenmoeder iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Luizenmoeder jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Luizenmoeder kunt kijken!