De Lumière Filmquiz (2021)

De Lumière Filmquiz

23-10-2021
Niet alleen voor doorgewinterde cinefielen, ook gewoon voor iedereen die van film houdt en het leuk vindt om aan een wedstrijd deel te nemen: Dé Lumière Filmquiz! Vorm een clubje en test samen je kennis over film. Wie strijkt er met de eer en gaat ervandoor met de prijs?

Regisseur De Lumière Filmquiz

Onbekend

Schrijvers De Lumière Filmquiz

Onbekend

Cast De Lumière Filmquiz

Onbekend

De Lumière Filmquiz

Wil jij weten waar De Lumière Filmquiz op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Lumière Filmquiz draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Lumière Filmquiz informatie

Benieuwd waar De Lumière Filmquiz over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Lumière Filmquiz. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Lumière Filmquiz al heeft ontvangen.

De Lumière Filmquiz trailer

Benieuwd of De Lumière Filmquiz iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Lumière Filmquiz jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Lumière Filmquiz kunt kijken!