De Mannenmaker (2024)

De Mannenmaker

90 minuten 23-07-2024
In De Mannenmaker volgen we Anne, oftewel ‘De Mannenmaker’ (gespeeld door Katja Schuurman). ‘De Mannenmaker’ heeft geen relaties, maar projecten: ieder halfjaar pikt ze een kansloze man op en transformeert hem tot een gewild exemplaar. Als ze daarin is geslaagd, maakt ze het uit en stort ze zich op een volgend project. Dat gaat goed, totdat ze gevoelens begint te krijgen voor haar nieuwe projectman (Leo Alkemade) …

Regisseur De Mannenmaker

Jamel Aattache

Schrijvers De Mannenmaker

Onbekend

Cast De Mannenmaker

Katja Schuurman
Leo Alkemade
Georgina Verbaan
Eva van de Wijdeven

Filmagenda van De Mannenmaker

De Mannenmaker

Wil jij weten waar De Mannenmaker op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Mannenmaker draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Mannenmaker informatie

Benieuwd waar De Mannenmaker over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Mannenmaker. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Mannenmaker al heeft ontvangen.

De Mannenmaker trailer

Benieuwd of De Mannenmaker iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Mannenmaker jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Mannenmaker kunt kijken!