De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw (2016)

De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw

175 minuten Documentaire, Muziek 2016

Recensies De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw

MovieMeter: 2,25

Filmposter De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw

In vervolg op de documentaire De Matthäus Missie van Reinbert de Leeuw, is nu de integrale uitvoering van de Matthäus Passion te zien. Uitvoering in De Nieuwe Kerk gedirigeerd door Reinbert de Leeuw, geregisseerd door Cherry Duyns. Met solisten Joanne Lunn (sopraan), Delphine Galou (alt), Christopher Watson (tenor), Tomáš Král (bas), Andreas Wolf (Christus), Benedikt Kristjánsson (evangelist), Holland Baroque, het Nederlands Kamerkoor en het Roder Jongenskoor. Concertmeester is Judith Steenbrink.
Filmposter Filmposter De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw

Regisseur De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw

Cherry Duyns

Schrijvers De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw

Onbekend

Cast De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw

Onbekend

Filmagenda van De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw

De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw

Wil jij weten waar De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw informatie

Benieuwd waar De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw al heeft ontvangen.

De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw trailer

Benieuwd of De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw kunt kijken!