De meisjes met de wijsjes

De meisjes met de wijsjes

07-07-2020

Recensies De meisjes met de wijsjes

Nederland. Het land waar je van je fiets afwaait en er altijd een gratis douche op de loer ligt. Het land waar de mensen het gelukkigst zijn, maar waar ook het meest wordt geklaagd. Het land waar iedereen tolerant is, maar niemand welkom en waar Zwarte Piet moet blijven. Het land waar burenruzies, geluidsoverlast en onbeschoft gedrag in het verkeer, op de sportvelden of in de supermarkt moeten worden bestreden met hashtags. Zijn wij zo direct als men beweert of zijn we gewoon lomp? Zijn wij nou échte praters of zwijgen we liever, want wat zullen de buren wel niet denken? De Meisjes willen wel even praten. In hun eigen muzikale taal, onze moerstaal... Laat je door de Meisjes met de Wijsjes omverblazen om met een zonnige lach de zaal te verlaten.

Regisseur De meisjes met de wijsjes

Onbekend

Schrijvers De meisjes met de wijsjes

Onbekend

Cast De meisjes met de wijsjes

Onbekend

Bioscoopagenda van De meisjes met de wijsjes

Helaas draait De meisjes met de wijsjes niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 07-07-2020.

De meisjes met de wijsjes

Wil jij weten waar De meisjes met de wijsjes op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De meisjes met de wijsjes draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De meisjes met de wijsjes informatie

Benieuwd waar De meisjes met de wijsjes over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De meisjes met de wijsjes. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De meisjes met de wijsjes al heeft ontvangen.

De meisjes met de wijsjes trailer

Benieuwd of De meisjes met de wijsjes iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De meisjes met de wijsjes jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De meisjes met de wijsjes kunt kijken!