De Mooiste Dag - 50+ Bios en Regulier (2024)

De Mooiste Dag - 50+ Bios en Regulier

16-06-2024
Schrijfster Jasmijn (Katja Schuurman) zit met een serieus writersblock nadat ze een dodelijk ongeval veroorzaakte. Het enige dat ze nog schrijft zijn talloze – onbeantwoorde - brieven aan Wim, de weduwnaar van het slachtoffer. Jasmijn beseft dat ze zo niet verder kan met haar leven en neemt een vrij radicaal besluit. Zonder iemand iets te zeggen, pakt ze haar koffers en vertrekt naar Marokko waar Wim een hotel runt. Terwijl haar zus en haar uitgever proberen uit te zoeken waar ze is, sluiten Jasmijn en Wim onder de Marokkaanse zon een onverwachte vriendschap. Alleen moet Jasmijn nog wel het juiste moment vinden om te vertellen wie ze daadwerkelijk is.

Regisseur De Mooiste Dag - 50+ Bios en Regulier

Appie Boudellah

Schrijvers De Mooiste Dag - 50+ Bios en Regulier

Onbekend

Cast De Mooiste Dag - 50+ Bios en Regulier

Katja Schuurman
Hajo Bruins
Isa Hoes
Edwin Jonker
Frank Lammers
Thomas van der Vlugt
Soumaya Ahouaoui
Anouk Maas
Hassan Slaby
Daphne Deckers

Filmagenda van De Mooiste Dag - 50+ Bios en Regulier

De Mooiste Dag - 50+ Bios en Regulier

Wil jij weten waar De Mooiste Dag - 50+ Bios en Regulier op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Mooiste Dag - 50+ Bios en Regulier draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Mooiste Dag - 50+ Bios en Regulier informatie

Benieuwd waar De Mooiste Dag - 50+ Bios en Regulier over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Mooiste Dag - 50+ Bios en Regulier. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Mooiste Dag - 50+ Bios en Regulier al heeft ontvangen.

De Mooiste Dag - 50+ Bios en Regulier trailer

Benieuwd of De Mooiste Dag - 50+ Bios en Regulier iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Mooiste Dag - 50+ Bios en Regulier jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Mooiste Dag - 50+ Bios en Regulier kunt kijken!