DE MYTHE EN DE MEESTER (GEANNULEERD) (2020)

DE MYTHE EN DE MEESTER (GEANNULEERD)

12-07-2020
GEANNULEERD! PREMIÈRE: DE MYTHE EN DE MEESTER Ruim 200 houten beelden zijn toegeschreven aan de ‘Meester van Elsloo’, een anonieme beeldensnijder genoemd naar de bewaarplaats van het beeld Sint-Anna te Drieën. Deze beeldsnijder uit de late middeleeuwen stamde vermoedelijk uit de omgeving van Roermond, de vroegere hoofdstad van het Overkwartier Gelre. Zijn oeuvre is ontstaan door beelden op stijl met elkaar te vergelijken. Maar wat is zo’n vergelijking waard als je geen enkele link hebt naar de originele maker(s). In een zoektocht naar stijl, waarde en bezieling werkt een beeldensnijdster aan een nieuw beeld dat zou moeten passen in de ‘Meester van Elsloo’ familie. Lukt het haar een beeld te maken met zoveel schoonheid en uitstraling dat het, net als de eeuwenoude familie, mensen kan troosten en helpen? Nieuwe vertoningsdatum volgt. Houd daarvoor onze nieuwsbrief in de gaten.

Regisseur DE MYTHE EN DE MEESTER (GEANNULEERD)

Bart Hölscher

Schrijvers DE MYTHE EN DE MEESTER (GEANNULEERD)

Onbekend

Cast DE MYTHE EN DE MEESTER (GEANNULEERD)

Onbekend

Filmagenda van DE MYTHE EN DE MEESTER (GEANNULEERD)

Filmagenda deze week Deze week Week 28

DE MYTHE EN DE MEESTER (GEANNULEERD) draait helaas niet in de bioscoop

DE MYTHE EN DE MEESTER (GEANNULEERD)

Wil jij weten waar DE MYTHE EN DE MEESTER (GEANNULEERD) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar DE MYTHE EN DE MEESTER (GEANNULEERD) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

DE MYTHE EN DE MEESTER (GEANNULEERD) informatie

Benieuwd waar DE MYTHE EN DE MEESTER (GEANNULEERD) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over DE MYTHE EN DE MEESTER (GEANNULEERD). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies DE MYTHE EN DE MEESTER (GEANNULEERD) al heeft ontvangen.

DE MYTHE EN DE MEESTER (GEANNULEERD) trailer

Benieuwd of DE MYTHE EN DE MEESTER (GEANNULEERD) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de DE MYTHE EN DE MEESTER (GEANNULEERD) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij DE MYTHE EN DE MEESTER (GEANNULEERD) kunt kijken!