De Nederlandse Filmnacht: Instinct

De Nederlandse Filmnacht: Instinct

108 minuten
Instinct is een psychologische thriller over ervaren psychologe Nicoline (Carice van Houten) die aan de slag gaat bij een TBS kliniek. Hier ontmoet ze Idris (Marwan Kenzari), een zedendelinquent, die op het punt staat om voor het eerste op onbegeleid verlof te gaan. Ondanks al haar expertise, ontwikkelt Nicoline een obsessie voor hem. Ze raakt steeds verder verwijderd van haar kennis en verliest zicht volledig in de manipulatieve woorden van Idris.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van De Nederlandse Filmnacht: Instinct

Helaas draait De Nederlandse Filmnacht: Instinct niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 24-01-2020.

De Nederlandse Filmnacht: Instinct

Wil jij weten waar De Nederlandse Filmnacht: Instinct op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Nederlandse Filmnacht: Instinct draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Nederlandse Filmnacht: Instinct informatie

Benieuwd waar De Nederlandse Filmnacht: Instinct over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Nederlandse Filmnacht: Instinct. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Nederlandse Filmnacht: Instinct al heeft ontvangen.

De Nederlandse Filmnacht: Instinct trailer

Benieuwd of De Nederlandse Filmnacht: Instinct iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Nederlandse Filmnacht: Instinct jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Nederlandse Filmnacht: Instinct kunt kijken!