De nieuwe avonturen van het Molletje (2022)

De nieuwe avonturen van het Molletje

52 minuten 27-05-2022
De avonturen van het Molletje is een compilatie van de bekende Tsjechische korte animatiefilms over het Molletje en zijn vriendjes. Deze klassiekers van regisseur Zdenek Miller uit de jaren zestig en zeventig werden opgepoetst en opnieuw samengesteld om een nieuwe generatie kinderen te betoveren. Voor jong en oud vanaf 3 jaar.

Regisseur De nieuwe avonturen van het Molletje

Zdenek Miler

Schrijvers De nieuwe avonturen van het Molletje

Onbekend

Cast De nieuwe avonturen van het Molletje

Onbekend

Filmagenda van De nieuwe avonturen van het Molletje

De nieuwe avonturen van het Molletje

Wil jij weten waar De nieuwe avonturen van het Molletje op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De nieuwe avonturen van het Molletje draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De nieuwe avonturen van het Molletje informatie

Benieuwd waar De nieuwe avonturen van het Molletje over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De nieuwe avonturen van het Molletje. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De nieuwe avonturen van het Molletje al heeft ontvangen.

De nieuwe avonturen van het Molletje trailer

Benieuwd of De nieuwe avonturen van het Molletje iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De nieuwe avonturen van het Molletje jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De nieuwe avonturen van het Molletje kunt kijken!