https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/148112-d1856e2a09abbfedbb8686bf30b144ffa848af18/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Nieuwe Wildernis, de (2013)

6 Angst
In de lente en zomer is het een waar paradijs, terwijl in de winter de Nederlandse Oostvaardersplassen zich ontpoppen tot een grimmig natuurgebied waarin alleen de sterksten overleven.

Nieuwe Wildernis, de

6 Angst
97 minuten Documentaire, Natuur 2013

Recensies Nieuwe Wildernis, de

MovieMeter: 3,45

Filmposter Nieuwe Wildernis, de

In de lente en zomer is het een waar paradijs, terwijl in de winter de Nederlandse Oostvaardersplassen zich ontpoppen tot een grimmig natuurgebied waarin alleen de sterksten overleven.

Onder de rook van Amsterdam, in een van ‘s werelds dichtst bevolkte landen, op een stuk land dat veertig jaar geleden nog onder water stond, heeft zich een natuurgebied ontwikkeld van internationale allure. In de Oostvaardersplassen speelt zich een uniek schouwspel af: de natuur bepaalt hier het ritme. Het resultaat is een ongerept stuk wildernis in de drooggelegde Flevopolder dat model staat voor Nederlandse deltanatuur. De Nieuwe Wildernis wil de ziel van deze bloeiende, waterrijke delta blootleggen.
Nieuwe Wildernis, de
Filmposter Filmposter Nieuwe Wildernis, de

Regisseurs Nieuwe Wildernis, de

Ruben Smit

Mark Verkerk

Schrijvers Nieuwe Wildernis, de

Onbekend

Cast Nieuwe Wildernis, de

Harry Piekema

Filmagenda van Nieuwe Wildernis, de

Filmagenda deze week Deze week Week 29

Nieuwe Wildernis, de draait helaas niet in de bioscoop

Nieuwe Wildernis, de

Wil jij weten waar Nieuwe Wildernis, de op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Nieuwe Wildernis, de draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Nieuwe Wildernis, de informatie

Benieuwd waar Nieuwe Wildernis, de over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Nieuwe Wildernis, de. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Nieuwe Wildernis, de al heeft ontvangen.

Nieuwe Wildernis, de trailer

Benieuwd of Nieuwe Wildernis, de iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Nieuwe Wildernis, de jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Nieuwe Wildernis, de kunt kijken!