Nieuwe Wildernis, de

Nieuwe Wildernis, de

97 minuten Documentaire, Natuur 2013
MovieMeter: 3,45
Onder de rook van Amsterdam, in een van ‘s werelds dichtst bevolkte landen, op een stuk land dat veertig jaar geleden nog onder water stond, heeft zich een natuurgebied ontwikkeld van internationale allure. In de Oostvaardersplassen speelt zich een uniek schouwspel af: de natuur bepaalt hier het ritme. Het resultaat is een ongerept stuk wildernis in de drooggelegde Flevopolder dat model staat voor Nederlandse deltanatuur. De Nieuwe Wildernis wil de ziel van deze bloeiende, waterrijke delta blootleggen.

Geregisseerd door

Ruben Smit

Mark Verkerk

Schrijvers

Onbekend

Cast

Harry Piekema

Bioscoopagenda van Nieuwe Wildernis, de

Nieuwe Wildernis, de

Wil jij weten waar Nieuwe Wildernis, de op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Nieuwe Wildernis, de draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Nieuwe Wildernis, de informatie

Benieuwd waar Nieuwe Wildernis, de over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Nieuwe Wildernis, de. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Nieuwe Wildernis, de al heeft ontvangen.

Nieuwe Wildernis, de trailer

Benieuwd of Nieuwe Wildernis, de iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Nieuwe Wildernis, de jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Nieuwe Wildernis, de kunt kijken!