https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/182720-35a5f52b67740430112286c8288016eb6ca421f0/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Nog Grotere Slijmfilm (2021)

AL
Slijmcreator Indy moet voor een groot Slijmgala een supertof nieuw slijmrecept verzinnen. Als ze bij het maken stiekem octopussenslijm toevoegt, ontstaan er magische kleuren.

De Nog Grotere Slijmfilm

AL
81 minuten 07-07-2021

Filmposter De Nog Grotere Slijmfilm

Slijmcreator Indy moet voor een groot Slijmgala een supertof nieuw slijmrecept verzinnen. Als ze bij het maken stiekem octopussenslijm toevoegt, ontstaan er magische kleuren.

Slijmcreator Indy (Bibi) moet voor een groot Slijmgala een supertof nieuw slijmrecept verzinnen. Als ze bij het maken stiekem octopussenslijm toevoegt, ontstaan er magische kleuren. Dit is het beste slijm dat ze ooit heeft gemaakt! Maar als de jaloerse slijmcreator Benji (Matheu Hinzen) het recept weet te stelen, gaat alles mis. Lukt het Indy om Benji te stoppen en haar slijmfans terug te winnen?

Bekijk het aanbod van De Nog Grotere Slijmfilm

Regisseur De Nog Grotere Slijmfilm

Martijn Smits

Schrijvers De Nog Grotere Slijmfilm

Onbekend

Cast De Nog Grotere Slijmfilm

Vincent Visser
Ferdi Stofmeel
Matheu Hinzen
Tina de Bruin
Bibi
Rómeycia Valentijn
Sarah Nauta
Marit Brugman
Denise Aznam
Edson da Graça

Filmagenda van De Nog Grotere Slijmfilm

De Nog Grotere Slijmfilm

Wil jij weten waar De Nog Grotere Slijmfilm op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Nog Grotere Slijmfilm draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Nog Grotere Slijmfilm informatie

Benieuwd waar De Nog Grotere Slijmfilm over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Nog Grotere Slijmfilm. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Nog Grotere Slijmfilm al heeft ontvangen.

De Nog Grotere Slijmfilm trailer

Benieuwd of De Nog Grotere Slijmfilm iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Nog Grotere Slijmfilm jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Nog Grotere Slijmfilm kunt kijken!