De Notenkraker - Live Ballet (2024)

De Notenkraker - Live Ballet

13-07-2024
Beleef de mooiste opera- & balletvoorstellingen, live vanuit het Royal Opera House in Covent Garden Londen. Geniet van een complete avond uit inclusief een goed glas wijn en heerlijke amusehapjes in de pauze. Beleef met Clara een ontzettend leuke kerstavond die een betoverend avontuur wordt als iedereen in zijn bed ligt. Geniet van de briljante partituur van van Tsjaikovski, en zie Clara en haar betoverde Notenkraker vechten tegen de Muizenkoning, en de Suikerboonfee en haar prins bezoeken in het prachtige Snoepgoedkoninkrijk. De zeer geliefde productie van Peter Wright voor The Royal Ballet, met prachtige historische ontwerpen van Julia Trevelyan Oman, blijft trouw aan de sfeer van deze feestelijke balletklassieker, en combineert de opwinding van het sprookje met spectaculaire klassieke dans. Dinsdag 12 december 2023 Aanvang: 20:15u Duur: 2 uur en 50 minuten, inclusief één pauze Prijs: €28,50

Regisseur De Notenkraker - Live Ballet

Onbekend

Schrijvers De Notenkraker - Live Ballet

Onbekend

Cast De Notenkraker - Live Ballet

Onbekend

De Notenkraker - Live Ballet

Wil jij weten waar De Notenkraker - Live Ballet op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Notenkraker - Live Ballet draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Notenkraker - Live Ballet informatie

Benieuwd waar De Notenkraker - Live Ballet over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Notenkraker - Live Ballet. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Notenkraker - Live Ballet al heeft ontvangen.

De Notenkraker - Live Ballet trailer

Benieuwd of De Notenkraker - Live Ballet iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Notenkraker - Live Ballet jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Notenkraker - Live Ballet kunt kijken!