De Notenkraker - Russian Ballet Academy

De Notenkraker - Russian Ballet Academy

210 minuten
Beleef het winterse sprookje van De Notenkraker. Dit ballet is het meest beroemde klassieke ballet van de wereld en, net als Het zwanenmeer gemaakt door de grote Russische meesters Pyotr Tchaikovsky en Marius Petipa. De voorstelling wordt gedanst door kinderen van The Academy of Classical Russian Ballet van Vladislav Kuramshin, van wie velen de winnaars zijn van verschillende internationale balletcompetities. De kinderen beheersen de moeilijkste elementen van het klassiek ballet, zoals fouettes, uitvoeren op het niveau van volwassen professionele balletdansers. Stap mee in het magische sprookjesland van De Notenkraker en maak met het gehele gezin kennis met deze onvergetelijke wereld van het klassieke ballet. De choreografie wordt verzorgd door Tatiana Petrova en Vladislav Kuramshin.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van De Notenkraker - Russian Ballet Academy

De Notenkraker - Russian Ballet Academy

Wil jij weten waar De Notenkraker - Russian Ballet Academy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Notenkraker - Russian Ballet Academy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Notenkraker - Russian Ballet Academy informatie

Benieuwd waar De Notenkraker - Russian Ballet Academy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Notenkraker - Russian Ballet Academy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Notenkraker - Russian Ballet Academy al heeft ontvangen.

De Notenkraker - Russian Ballet Academy trailer

Benieuwd of De Notenkraker - Russian Ballet Academy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Notenkraker - Russian Ballet Academy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Notenkraker - Russian Ballet Academy kunt kijken!