De Notenkraker

De Notenkraker

135 minuten 22-02-2020
Op oudjaarsdag vertonen we om 15:00 uur deze registratie uit 2016 nogmaals. Een ideaal tijdstip om met het hele gezin te genieten van Tchaikovsky’s betoverende muziek, van de magisch groeiende kerstboom, de strijd tussen speelgoedsoldaatjes, een Leger van Muizen en de befaamde rol van de Suikerboonfee. Een ervaring om zeker niet te missen.De Notenkraker is als vanouds een geweldige eerste kennismaking met de betoverende wereld van het ballet, en is daarom hét jaarlijkse familie-uitje. Tsjaikovski’s alom geliefde muziek sluit naadloos aan bij het magische avontuur dat Clara en haar notenkrakerpop op kerstavond beleven. Hun reis naar Snoepjesland biedt vertrouwde dansante hoogtepunten als de Dans van de Suikerboonfee en de Bloemenwals.Peter Wrights choreografie voor The Royal Ballet is trouw aan de geest van het oorspronkelijke Russische ballet, compleet met historische details en dansende sneeuwvlokjes. Door de vele solistenrollen en ensembles komen de wereldvermaarde kwaliteiten van het gezelschap in deze kerstklassieker in optima forma tot uiting.De voorstelling duurt circa 2 uur en 30 minuten incl. een pauze.

Geregisseerd door

Choreografie: Peter Wright naar Lev Ivanov | Muziek: Pjotr Iljitsj Tsjaikovski

Schrijvers

Onbekend

Cast

Dirigent: Boris Gruzin | Hoofdrollen: Lauren Cuthbertson - Federico Bonelli - Francesca Hayward - Alexander Campbell - Gary Avis

Bioscoopagenda van De Notenkraker

Helaas draait De Notenkraker niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 22-02-2020.

De Notenkraker

Wil jij weten waar De Notenkraker op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Notenkraker draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Notenkraker informatie

Benieuwd waar De Notenkraker over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Notenkraker. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Notenkraker al heeft ontvangen.

De Notenkraker trailer

Benieuwd of De Notenkraker iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Notenkraker jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Notenkraker kunt kijken!