https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/184574-0c8e046438ff9bab7998dff9ccb2d1e014e34419/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Drekkies (2022)

AL
De Drekkies - Welkom in Stinkiestad is de vrolijkste en meest aandoenlijke familiefilm van deze winter!

De Drekkies

AL
85 minuten 16-03-2022

Filmposter De Drekkies

De Drekkies - Welkom in Stinkiestad is de vrolijkste en meest aandoenlijke familiefilm van deze winter!

De Drekkies zoeken een nieuwe plek om te wonen. Ze komen terecht in Stinkiestad, een prachtig en rustig plaatsje. Helaas heeft Stinkiestad last van een vreselijk stinkende vuilnisbelt. Daar moet iets aan gedaan worden! Max, zoon van de burgemeester, is een geboren knutseltalent. Hij hoopt dat hij het stankprobleem kan oplossen met een machine die hij bouwt met Professor Schuimkop en diens nichtje Lotte. Als Max de Drekkies op de vuilnisbelt tegenkomt, begrijpt hij al snel wat deze wezentjes voor Stinkiestad kunnen betekenen: ze eten vuilnis! En voor de Drekkies is de vuilnisbelt van Stinkiestad het thuis dat ze al die tijd al zochten. Eind goed, al goed, zou je zeggen. Maar de vrouw van de burgemeester en de gewetenloze aannemer Hamer hebben andere plannen. Zij willen de vuilnisbelt vervangen door een luxe wellnesscentrum! Zal het de Drekkies met hulp van hun vriendjes Max en Lotta lukken hun nieuwe thuis van de ondergang te redden.

Bekijk het aanbod van De Drekkies

Regisseurs De Drekkies

Jens Møller

Toby Genkel

Schrijvers De Drekkies

Toby Genkel

John Chambers

Cast De Drekkies

Onbekend

Alternatieve titels

Smelliville

De Drekkies

De Drekkies welkom in Stinkiestad

De Drekkies

Wil jij weten waar De Drekkies op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Drekkies draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Drekkies informatie

Benieuwd waar De Drekkies over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Drekkies. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Drekkies al heeft ontvangen.

De Drekkies trailer

Benieuwd of De Drekkies iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Drekkies jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Drekkies kunt kijken!