De onbegrijpelijke dood van Mitchel

De onbegrijpelijke dood van Mitchel

Een terugblik op het leven van Mitchel Winters, een 21-jarige jongen die in 2016 zelfmoord pleegde door zich door een politieagent te laten neerschieten. 

Geregisseerd door

Wytzia Soetenhorst

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van De onbegrijpelijke dood van Mitchel

De onbegrijpelijke dood van Mitchel

Wil jij weten waar De onbegrijpelijke dood van Mitchel op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De onbegrijpelijke dood van Mitchel draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De onbegrijpelijke dood van Mitchel informatie

Benieuwd waar De onbegrijpelijke dood van Mitchel over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De onbegrijpelijke dood van Mitchel. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De onbegrijpelijke dood van Mitchel al heeft ontvangen.

De onbegrijpelijke dood van Mitchel trailer

Benieuwd of De onbegrijpelijke dood van Mitchel iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De onbegrijpelijke dood van Mitchel jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De onbegrijpelijke dood van Mitchel kunt kijken!