De Onbegrijpelijke Dood van Mitchel

De Onbegrijpelijke Dood van Mitchel

50 minuten 2019
MovieMeter: 2,25
Op 30 mei 2016 kwam er een einde aan het leven van Mitchel Winters. Hij was nog maar 21 jaar. Mitchel liet zich doodschieten in een park in Schiedam. Hij belde zelf 112, omschreef zichzelf als een mogelijke overvaller en liep recht op de toegesnelde agent af. Waarom pleegde Mitchel zelfmoord en waarom koos hij voor zo’n dramatisch en gewelddadig einde door politiekogels?

Geregisseerd door

Wytzia Soetenhorst

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van De Onbegrijpelijke Dood van Mitchel

Helaas draait De Onbegrijpelijke Dood van Mitchel niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2019.

De Onbegrijpelijke Dood van Mitchel

Wil jij weten waar De Onbegrijpelijke Dood van Mitchel op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Onbegrijpelijke Dood van Mitchel draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Onbegrijpelijke Dood van Mitchel informatie

Benieuwd waar De Onbegrijpelijke Dood van Mitchel over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Onbegrijpelijke Dood van Mitchel. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Onbegrijpelijke Dood van Mitchel al heeft ontvangen.

De Onbegrijpelijke Dood van Mitchel trailer

Benieuwd of De Onbegrijpelijke Dood van Mitchel iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Onbegrijpelijke Dood van Mitchel jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Onbegrijpelijke Dood van Mitchel kunt kijken!