https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/179635-4f7c520ebc1fea835da2befd784ab11978e801a7/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Oost (2021)

16 Geweld Angst Grof taalgebruik

Bekijk trailer

De Oost

16 Geweld Angst Grof taalgebruik
141 minuten Oorlog 13-05-2021

Filmposter De Oost

Indonesië, 1946. Johan (Martijn Lakemeier) is een jonge Nederlandse soldaat die samen met ruim honderdduizend anderen wordt uitgezonden om orde op zaken te stellen in Nederlands-Indië tijdens de onafhankelijkheidsoorlog. Gaandeweg raakt Johan in de ban van de charismatische legerkapitein Westerling, bijgenaamd De Turk (Marwan Kenzari). Wanneer de oorlog escaleert en De Turk het verzet van de bevolking steeds genadelozer neerslaat, wordt de lijn tussen goed en kwaad voor Johan steeds vager.

Regisseur De Oost

Jim Taihuttu

Schrijvers De Oost

Onbekend

Cast De Oost

Marwan Kenzari
Huub Smit
Jonas Smulders
Martijn Lakemeier
Putri Ayudya
Abel van Gijlswijk
Denise Aznam
Jeroen Perceval
Jim Deddes
Peter Paul Muller
Reinout Scholten van Aschat
Joenoes Polnaya

De Oost

Wil jij weten waar De Oost op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Oost draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Oost informatie

Benieuwd waar De Oost over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Oost. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Oost al heeft ontvangen.

De Oost trailer

Benieuwd of De Oost iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Oost jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Oost kunt kijken!