De Palma (2014)

De Palma

110 minuten Documentaire, Biografisch 2014

Recensies De Palma

Metacritic: 83,1
MovieMeter: 3,5
Rotten Tomatoes 94

Filmposter De Palma

Brian de Palma is een van de meest getalenteerde, invloedrijke en iconoclastische filmmakers aller tijden. Zijn carrière begon in de jaren 60 en bestaat uit diverse geprezen films als Carrie, Dressed to Kill, Blow Out, Scarface, The Untouchables, Carlito's Way, en Mission: Impossible. De documentairemakers hebben meer dan tien jaar met De Palma doorgebracht waardoor er intieme gesprekken tussen de filmmakers ontstonden over zijn zes decennia lange carrière, zijn leven en zijn proces van filmmaken.
Filmposter Filmposter De Palma

Regisseurs De Palma

Noah Baumbach

Jake Paltrow

Schrijvers De Palma

Onbekend

Cast De Palma

Brian De Palma

Filmagenda van De Palma

De Palma

Wil jij weten waar De Palma op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Palma draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Palma informatie

Benieuwd waar De Palma over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Palma. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Palma al heeft ontvangen.

De Palma trailer

Benieuwd of De Palma iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Palma jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Palma kunt kijken!