De Partizanen - Het Leven An Sich

De Partizanen - Het Leven An Sich

10-07-2020

Recensies De Partizanen - Het Leven An Sich

De Partizanen, chroniqueurs en belichters van de tijdsgeest, brengen met Het Leven An Sich een offline experience om je vingers bij af te ‘liken’. Vanuit de nabije toekomst kijkt het duo terug op de trends, hypes en omgangsvormen van nu en vragen zich af of ze zichzelf soms niet wat minder moeten afvragen. De uitvergrote realiteit die het duo schetst, blijkt even confronterend als grappig. Wees voorbereid op een avond vol rake sketches, hilarische dialogen en muzikale hits die je flink door elkaar zullen schudden.

Regisseur De Partizanen - Het Leven An Sich

Onbekend

Schrijvers De Partizanen - Het Leven An Sich

Onbekend

Cast De Partizanen - Het Leven An Sich

Onbekend

Bioscoopagenda van De Partizanen - Het Leven An Sich

Helaas draait De Partizanen - Het Leven An Sich niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 10-07-2020.

De Partizanen - Het Leven An Sich

Wil jij weten waar De Partizanen - Het Leven An Sich op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Partizanen - Het Leven An Sich draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Partizanen - Het Leven An Sich informatie

Benieuwd waar De Partizanen - Het Leven An Sich over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Partizanen - Het Leven An Sich. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Partizanen - Het Leven An Sich al heeft ontvangen.

De Partizanen - Het Leven An Sich trailer

Benieuwd of De Partizanen - Het Leven An Sich iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Partizanen - Het Leven An Sich jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Partizanen - Het Leven An Sich kunt kijken!