https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/127587-b339b6c7adae04129b4ca3a9432d9a6f18d25474/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Patrick

12 Geweld Grof taalgebruik
De Patrick is een familiedrama over de eigenaardigheden van de mens, over loslaten en blij zijn met wie je bent.

Bekijk trailer

De Patrick

12 Geweld Grof taalgebruik
97 minuten Drama 26-09-2019

Recensies De Patrick

MovieMeter: 3,44
De Patrick is een familiedrama over de eigenaardigheden van de mens, over loslaten en blij zijn met wie je bent.

Patrick woont samen met zijn ouders op een naturistencamping. Wanneer zijn vader sterft, krijgt hij de leiding over de camping. Maar Patrick heeft andere zorgen. Hij is al een tijdje zijn favoriete hamer kwijt. De vaste bewoners willen dat Patrick iets met zijn leven doet, maar Patrick moet en zal zijn hamer terugvinden. Hoe langer hoe meer, wordt zijn queeste een zoektocht naar zichzelf. De Patrick is een familiedrama over de eigenaardigheden van de mens, over loslaten en blij zijn met wie je bent.

Regisseur De Patrick

Tim Mielants

Schrijvers De Patrick

Tim Mielants

Benjamin Sprengers

Cast De Patrick

Pierre Bokma
Kevin Janssens
Jemaine Clement
Katelijne Damen
Tine Van den Wyngaert
Hannah Hoekstra
Ariane Van Vliet
Frank Vercruysse

Bioscoopagenda van De Patrick

Helaas draait De Patrick niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 26-09-2019.

De Patrick

Wil jij weten waar De Patrick op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Patrick draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Patrick informatie

Benieuwd waar De Patrick over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Patrick. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Patrick al heeft ontvangen.

De Patrick trailer

Benieuwd of De Patrick iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Patrick jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Patrick kunt kijken!