De Patrick

De Patrick is een familiedrama over de eigenaardigheden van de mens, over loslaten en blij zijn met wie je bent.

De Patrick

97 minuten Drama 2019
De Patrick is een familiedrama over de eigenaardigheden van de mens, over loslaten en blij zijn met wie je bent.

Op de naturistencamping van zijn vader is Patrick de klusjesman. Hij voert getrouw de taken uit die de campinggasten van hem verlangen. De tijd die overblijft spendeert hij aan zijn hobby, het ontwerpen en maken van meubels. Wanneer Patrick op een dag zijn favoriete hamer kwijtraakt, begint hij aan een zoektocht die hem tot in de verste uithoeken van de camping brengt. Als Patricks vader plots sterft, wordt Patricks tocht zowaar een existentiële queeste.

Geregisseerd door

Tim Mielants

Schrijvers

Tim Mielants

Benjamin Sprengers

Cast

Pierre Bokma
Jan Bijvoet
Kevin Janssens
Jemaine Clement
Katelijne Damen
Tine Van den Wyngaert
Hannah Hoekstra
Ariane Van Vliet
Frank Vercruysse

Bioscoopagenda van De Patrick

De Patrick

Wil jij weten waar De Patrick op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Patrick draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Patrick informatie

Benieuwd waar De Patrick over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Patrick. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Patrick al heeft ontvangen.

De Patrick trailer

Benieuwd of De Patrick iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Patrick jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Patrick kunt kijken!