https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/161877-4050a3cef42abd4d7a21f1ebc4c49d949ebd57f3/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

De Schooltuin (2020)

AL
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

De Schooltuin

AL
60 minuten 08-10-2020

Filmposter De Schooltuin

De schooltuin, een jaar rond met je handen in de grond. Van de makers van De Wilde Stad. Een film gedraaid door de ogen van een groep kinderen die een jaar aan de slag gaan met het verbouwen van hun eigen groenten en bloemen. Schooltuinen staan voor aanstekelijk plezier, zelf doen, beleven en ontdekken. De kijker volgt de ‘cycle of life’ van het seizoen; de grond, het zaaien, groeien, oogsten, bereiden en opeten. Het succes, het enthousiasme en het commentaar van de kinderen maar ook de teleurstelling als iets mislukt of een konijntje ervandoor gaat met hun worteltjes. Niet alleen voor de mens maar ook voor de dieren is de schooltuin een aantrekkelijke plek in de stad. Van de bladluizen, bijen, vlinders, kikkers, koolmezen, ringslangen naar de vos die als het hek ’s avonds dicht gaat op pad gaat….

Regisseur De Schooltuin

Mark Verkerk

Schrijvers De Schooltuin

Onbekend

Cast De Schooltuin

Filmagenda van De Schooltuin

De Schooltuin

Wil jij weten waar De Schooltuin op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Schooltuin draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Schooltuin informatie

Benieuwd waar De Schooltuin over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Schooltuin. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Schooltuin al heeft ontvangen.

De Schooltuin trailer

Benieuwd of De Schooltuin iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Schooltuin jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Schooltuin kunt kijken!