De Slag om het Vrouwenhart (2020)

De Slag om het Vrouwenhart

58 minuten 2020

Filmposter De Slag om het Vrouwenhart

Als Hella de Jonge hartproblemen krijgt, ontvangt ze medicijnen waarop ze slecht reageert: ze versuft, krijgt pijn en zelfs hallucinaties. Ze komt erachter dat het vrouwenhart anders is dan het mannenhart. De Jonge praat met onderzoekers, medici en patiënten, en gaat de confrontatie aan met de arts die suggereerde dat haar klachten psychosomatisch waren.
Filmposter Filmposter De Slag om het Vrouwenhart

Regisseur De Slag om het Vrouwenhart

Hella de Jonge

Schrijvers De Slag om het Vrouwenhart

Onbekend

Cast De Slag om het Vrouwenhart

Onbekend

Filmagenda van De Slag om het Vrouwenhart

De Slag om het Vrouwenhart

Wil jij weten waar De Slag om het Vrouwenhart op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Slag om het Vrouwenhart draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Slag om het Vrouwenhart informatie

Benieuwd waar De Slag om het Vrouwenhart over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Slag om het Vrouwenhart. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Slag om het Vrouwenhart al heeft ontvangen.

De Slag om het Vrouwenhart trailer

Benieuwd of De Slag om het Vrouwenhart iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Slag om het Vrouwenhart jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Slag om het Vrouwenhart kunt kijken!