De Smurfen Vieren Feest (2023)

De Smurfen Vieren Feest

30-09-2023
Om hun 65e verjaardag te vieren, vieren de Smurfen feest op het witte doek! Met spannende avonturen, ongelooflijke situaties en hilarische humor zullen onze kleine blauwe vrienden je versteld doen staan. Ontdek samen met Grote Smurf, Smurfin, Brilsmurf, Smurfbloesem en al je favoriete helden verschillende feestelijke avonturen in de bioscoop. En natuurlijk zijn Gargamel en Azraël ook van de partij... DE SMURFEN VIEREN FEEST, een unieke Smurfenervaring voor het hele gezin op het grote scherm.

Regisseur De Smurfen Vieren Feest

Onbekend

Schrijvers De Smurfen Vieren Feest

Onbekend

Cast De Smurfen Vieren Feest

Onbekend

Filmagenda van De Smurfen Vieren Feest

De Smurfen Vieren Feest

Wil jij weten waar De Smurfen Vieren Feest op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Smurfen Vieren Feest draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Smurfen Vieren Feest informatie

Benieuwd waar De Smurfen Vieren Feest over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Smurfen Vieren Feest. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Smurfen Vieren Feest al heeft ontvangen.

De Smurfen Vieren Feest trailer

Benieuwd of De Smurfen Vieren Feest iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Smurfen Vieren Feest jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Smurfen Vieren Feest kunt kijken!