De Spiegel - Engels ondertitled

De Spiegel - Engels ondertitled

107 minuten
In de meest persoonlijke film uit zijn oeuvre reflecteert Andrej Tarkovski op zijn jeugdjaren. De regisseur zag de film zelf als een preek: ‘kijk, leer en neem het leven dat hier getoond wordt als voorbeeld.’ Tijdens een persoonlijke crisis gaat de hoofdpersoon van DE SPIEGEL in gedachten terug naar de plaatsen en gebeurtenissen uit zijn jeugd. Hij zwerft weer rond in het huis waar hij zijn kinderjaren heeft doorgebracht, de plaats waar hij werd geboren en waar zijn vader en moeder hebben gewoond. Ook beleeft hij opnieuw zijn bijzondere dromen van destijds en ravot hij in de sneeuw met zijn eerste vriendinnetje. Terugblikkend op zijn leven twijfelt hij of hij wel genoeg heeft gegeven aan degenen die hem zo oneindig lief hebben gehad; een onverdraaglijke gedachte.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van De Spiegel - Engels ondertitled

Helaas draait De Spiegel - Engels ondertitled niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 24-01-2020.

De Spiegel - Engels ondertitled

Wil jij weten waar De Spiegel - Engels ondertitled op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De Spiegel - Engels ondertitled draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De Spiegel - Engels ondertitled informatie

Benieuwd waar De Spiegel - Engels ondertitled over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De Spiegel - Engels ondertitled. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De Spiegel - Engels ondertitled al heeft ontvangen.

De Spiegel - Engels ondertitled trailer

Benieuwd of De Spiegel - Engels ondertitled iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De Spiegel - Engels ondertitled jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De Spiegel - Engels ondertitled kunt kijken!