De stad was van ons (1995)

De stad was van ons

105 minuten Documentaire 1995

Recensies De stad was van ons

MovieMeter: 3,39
'De stad was van ons' ontrafelt de geschiedenis van de Amsterdamse kraakbeweging (1975 - 1988) door middel van interviews met krakers van het eerste uur, voor wie de politieke strijd belangrijker was dan het creëren van woonruimte. Daartegenover staan de krakers voor wie de politieke ideologie pas op de tweede plaats kwam. Spanningen tussen de 'harde kern' en de latere krakers leidden tot een spiraal van geweld en intimidatie.

Regisseur De stad was van ons

Joost Seelen

Schrijvers De stad was van ons

Joost Seelen

Eric Duivenvoorden

Cast De stad was van ons

Onbekend

Filmagenda van De stad was van ons

De stad was van ons

Wil jij weten waar De stad was van ons op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De stad was van ons draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De stad was van ons informatie

Benieuwd waar De stad was van ons over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De stad was van ons. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De stad was van ons al heeft ontvangen.

De stad was van ons trailer

Benieuwd of De stad was van ons iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De stad was van ons jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De stad was van ons kunt kijken!