De stille Kracht (1973)

De stille Kracht

240 minuten Drama 1973

Recensies De stille Kracht

MovieMeter: 3,23

Filmposter De stille Kracht

In het broeierige Nederlands Indië van rond 1900 wordt de Europeaan geplaagd door wat de Javanen 'de stille kracht' noemen: een combinatie van tropische magie, oosterse ondoorgrondelijkheid en wederzijds onbegrip. Otto van Oudijck, de resident in Laboewangi op het eiland Java, zijn zoon Theo, dochter Doddy en zijn verleidelijke en jonge vrouw Leonie, vallen langzaam maar zeker ten prooi aan deze mysterieuze stille kracht...
Filmposter Filmposter De stille Kracht

Regisseur De stille Kracht

Onbekend

Schrijvers De stille Kracht

Onbekend

Cast De stille Kracht

Pleuni Touw
Bob de Lange
Willem Nijholt
Astrid Ceuleers

De stille Kracht

Wil jij weten waar De stille Kracht op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De stille Kracht draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De stille Kracht informatie

Benieuwd waar De stille Kracht over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De stille Kracht. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De stille Kracht al heeft ontvangen.

De stille Kracht trailer

Benieuwd of De stille Kracht iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De stille Kracht jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De stille Kracht kunt kijken!