De stilte rond Christine M (1982)

6 Geweld Grof taalgebruik

De stilte rond Christine M

6 Geweld Grof taalgebruik
92 minuten Drama, Misdaad 1982

Recensies De stilte rond Christine M

MovieMeter: 2,84

Filmposter De stilte rond Christine M

Drie vrouwen hebben een man op een gruwelijke wijze vermoord. Ze hadden elkaar nog nooit eerder ontmoet en dan deze daad. Bij de arrestatie bekennen ze gelijk hun schuld. Een vrouwelijke psychiater wordt op de zaak gezet om te onderzoeken of de vrouwen ontoerekeningsvatbaar zijn. Hebben de vrouwen met hun volle verstand of in een toestand van totale verstandsverbijstering gehandeld? Zelf zijn ze er nogal laconiek onder.
Filmposter Filmposter De stilte rond Christine M

Regisseur De stilte rond Christine M

Marleen Gorris

Schrijvers De stilte rond Christine M

Marleen Gorris

Cast De stilte rond Christine M

Cox Habbema
Nelly Frijda
Edda Barends
Henriëtte Tol

Alternatieve titels

De stilte rond Christine M

A Question of Silence

De stilte rond Christine M

Wil jij weten waar De stilte rond Christine M op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De stilte rond Christine M draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De stilte rond Christine M informatie

Benieuwd waar De stilte rond Christine M over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De stilte rond Christine M. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De stilte rond Christine M al heeft ontvangen.

De stilte rond Christine M trailer

Benieuwd of De stilte rond Christine M iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De stilte rond Christine M jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De stilte rond Christine M kunt kijken!